Diskuse pro článek Fórum:
LynVonNightlight: Je pravda, že některým slovům nerozumím ani já, ale mám google chrom, a ten mi to dostatečně přeloží, takže nemám nejmenší pochyby. Navíc, kdybychom nechali slovenské povídky ležet ladem, mohli bychom litovat. Někteří mají talent.
aha no ja iba za to hovorim, bo jedna písala, že tomu vôbec nerozumie :D aj keď nwm čo je na tom nezrozumiteľné
LynVonNightlight: Poku by slovenské povídky byly zajímavé, proč ne. Ráda si je přečtu.
LuckyLike: slovesnke zrejme čitať nebudeš, ale rozhodne si prečitaj od Lussy: Nenavist je jako laska, sice mne nemiluješ, presto ke mne chovaš city
to sa mi velmi pačilo
LynVonNightlight: Děkuji...
Nemátě někdo typ na skvělou povídku? Moc lidí na tomto webu neznám, a proto nevím, kdo má jaké zkušenosti. Děkuji předem.
normálne mi odľahlo
ic.cz mi v poslednom čase vôbec nešiel...
Stránky OurStories byly z důvodu nefunkčnosti webhostingu IC.cz převedeny na hosting Stmivani.eu (poskytovaný firmou Web4ce.cz).
Zvědavost je mrška nevyzpytatelná a já se musím zeptat
jak jsem pochopila - jednorázovou povídku lze rozdělit na 2 části a tři (?), od kolika částí se povídka dělí na kapitolovou?
Luckylike: tak potom ti je dobre u mňa trvalo týždeň, kým mi dali a aj mojej kamoške
ale tak potom super, keď už máš
nech ti to píše
LynVonNightlight: Děkuji za radu. Práva už mám přidělena.
Přidat komentář:
- Judgement of the Buried - Prolog
- Ginny Weasleyová - Rusovlasá čarodějka (Prolog)
- Odstřelovač 2: Mudlovská mise - 1. kapitola
- Lesk a bída příštích dní - I. část
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!