Diskuse pro článek Fórum:
Vytváraš to ako obyčajný článok, len v 'sekce' zaškrtneš 'Shrnutí'.
Ahoj chci se zeptat, jak vytvořím Povidky od....
Moje kamarádka má např. Povídky od Shadow3.
Já nevim, jak to udělat. Předem děkuji za odpověď.
Ahoj, chcela by som poprosiť o zmazanie celých poviedok Iný osud, Žijem v predstavách a (Ne)Obyčajné. Ďakujem...
Ahoj, chtěla bych poprosit o smazání mých povídek Cruelty of love a Osud Hiswë je v jejich rukou. Kompletně to chci přepracovat a propracovat, až budu mít více času, děkuji.
Eris: Nevyšli, lebo nebol čas na opravovanie. Nikol mala veľa roboty a momentálne je na české sama, tak prosím strpenie
Ahojky, chtěla bych se zeptat: Mám dopsané dvě kapitoly, zaškrtnuto 'Článek je hotov', ale ještě nevyšel. Tak nevím, co s tím mám dělat. POvídka se jmenuje The mysterious world, kapitola 8 a 9. Děkuji za odpověď
Ahoj, chcela by som poprosiť o zmazanie môjho článku Banda.
Ďakujem.
Ahoj, dal by sa zmazať môj článok Parasite - 1. kapitola aj keď ešte nie je publikovaný? Ak by sa dal, prosím o zmazanie toho článku. Ďakujem
Ahoj, chtěla bych poprosit o smazání mé povídky Protiklad lásky, nechci v ní pokračovat - chybí inspirace. Děkuji moc.
Ahoj,
chtěla bych poprosit o smazání mé povídky; Rozdílní, přesto spolu... Ačkoli o inspiraci nemám nouzi, nemyslím si, že bych v ní chtěla pokračovat...
Tahle povídka se mi nelíbí a přestala mě bavit. Vím, že je to chabý důvod, který zní strašně... namyšleně? Neznám správné slovo.
Předem děkuji...
Přidat komentář:
- Judgement of the Buried - Prolog
- Ginny Weasleyová - Rusovlasá čarodějka (Prolog)
- Odstřelovač 2: Mudlovská mise - 1. kapitola
- Lesk a bída příštích dní - I. část
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!