Diskuse pro článek Fórum:
Celesta: Je mi líto, ale práva administrátora by jsi nemohla dostat, protože sama nedodržuješ pravidla. Viz. články Kreace a Skleňená zeď, jejichž perexový obrázek je příliš velký (povolená velikost je pouze 100 px na výšku, vše je napsané v pravidlech). Včetně délky Skleňené zdi, která porušuje pravidla taktéž, nevyjímaje špatného zařazení článku do sekce.
Bude lepší, když si pročteš pravidla a doprovodné články v sekci Pomoc autorům.
Ahoj,
chtěla bych poprosit o práva admina. Ozvěte se mi někdo prosím na email Somewheres@seznam.cz. Předem děkuji.
Tě pérko, hodila by se mi pomoc admina... Mohl by se mi někdo ozvat? ICQ je v profilu... Díky...
Poprosila by som o zmazanie tejto poviedky http://ourstories.stmivani.eu/6-na-pokracovani/vampire-dream-kapitola-1/ ďakujem
Nie je tu náhodou niekto, kto sa venuje historickému šermu - Slovania (8. - 10. storočie)? Ak áno, prosím, ozvite sa mi na shrnutie. Vďaka.
Ahoj, ztratila jsem heslo. Může mi někdo pomoct?
Ahoj, chtěla bych Vás požádat, jestli by nešel smazat tento můj článek - http://ourstories.stmivani.eu/7-basnicky/nenavist-hate/ - z osobních důvodů] , děkuji předem.
Ahoj admini, mám problém. Od \"Jak přidám povídku\" na titulce se mi zobrazují červeně všechny perexy, a to už pár dnů. Čekala jsem, ale pořád to nemizí. Tak nevím, ale jelikož \"Nej povídka\" je naprosto v pohodě, nebude problém někde v tagu? Každopádně předem děkuju za snahu.
Niki, ale moje kamarádka to taky vidí.
I když je fakt, že se mi zdálo, že na mozile to je bílé... Ale nikdy jindy mi to nedělalo.
blotik: Kde to vidíš? Já tu nic takového nemám. Ptala jsem se i jiných, zřejmě bude problém jenom u tebe.
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!