Diskuse pro článek Fórum:
Ahojte,
nevím, kam to napsat... :D Tak se snad na mě nebudete moc zlobit... Chtěla bych poprosit o založení také té složky s obrázky...
Moc děkuji
RenyNew: Někdy do budoucna ano.
Ahoj,
pokud to bude číst někdo z vás, admini, nebo kdokoliv kdo s tím nějak souvisí - chtěla bych se zeptat - nechystá se nějaká další spisovatelská soutěž? Docela bych ji uvítala :) Předem díky za odpověď :)
A corneille, to máš tedy pravdu. Hrozně jsem ten seriál žrala a mám v plánu si někdy dát seriálový maraton, kam ho zařadím a všechny díly si připomenout
Mrknu se na toho polymorfa, díky - a sexy, nesexy, já z něj stejně potřebuju udělat ženu
John? Vyšel i John? FAkt
Na toho jsem fakticky zvědavá, takže už asi vím, co si pořídím
Jo a Arminko, teda ty máš přehled
jo a už aby byl další Pád. Neskutečně se na něj těším
Nikol, já je tam mám taky už pěkně dlouho - na BD se mi vesele práší, k druhému dílů Bytostí ne a ne se dopracovat, zatím čtu první, ale docela se mi to líbí. Od Školy noci jsem docela obezřetná, protože první díl se mi moc nezamlouval, tak jsem se ani nechtěla pouštět do knihy, kterou píše víc lidí dohromady. Ale Ethan a Lena mají svoje kouzlo - a dokonce i Škola noci se mi zdá, že autorky se od dalších knih docela zlepšily. Ale tam spíš sleduju příběh, styl mě zase až tak nechytl, i když asi bych jim křivdila - poslední knihy byly dost chytlavé.
O Kalovi toho moc nevím, ale taky se na něj, myslím, chystám. STejně jako na Kim Harrison.
No je toho hrozně moc, nejradši bych jenom četla, protože teď je toho tolik, co stojí za přečtení. Kéž by byly ty dny delší
Trpaslík je klasa, viděla jsem všechny díly a ještě mě to neomrzelo... Škoda jen toho posledního, chtělo se mi brečet. Polymorfa jinak najdeš i na netu, když tak nad tím uvažuji, nebyla by to špatná postava, jen jí chce upravit, protože moc sexy není.
Červený trpaslík! toho už jsem neviděla ani nepamatuju, jeden z mých oblíbených seriálů
Schválně se mrknu, ale nevím, nevím - když si vzpomenu na Lestera, Kočičáka a tu úžasně trhlou skvadru, netroufám si na to použít nějakou (třeba i vedlejší) postavu z jejich příběhu samostatně .
A určitě bych to zblbla - znám se
LoveRain: Pád a Krásné bytosti mám založené v knihovničce a čekají, až se do nich začtu. Stejně tak poslední díly Bratrstva, nevyjímaje dalších upířích ság od Kala Leandrose až po Školu noci. A čekám na druhý díl od Andělů. Takže chápu, že jsi se u nich zasekla.
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!