Diskuse pro článek Fórum:
Kristyn124: Samozrejme, že je. Tam si píšeš o svojich poviedkach všetko, čo chceš.
Takto by malo približne zhrnutie vyzerať: http://ourstories.stmivani.eu/10-shrnuti/poviedky-od-lyn-von-nightlight/
Do perexu si napíšeš, či sú tvoje príbehy kapitolové alebo jednorázovky a ich názvy. Do článku si už iba pridávaš obrázky, ak chceš, stručný obsah a odkazy na nové kapitoly. V komentári vo svojom zhrnutí potom môžeš upozorniť návštevníkov OS na to, že si novú kapitolu pridala.
LynVonNightlight:
Děkuji :) Nevěděla jsem jestli jsem na něco nezapoměla děkuju za odpověď :)) Je dobré si vytvořit schránku : ''Shrnutí'' ? :)
Kristyn124 - Články sa vydávajú vždy až po schválení administrátorom. Ten tvoj ešte nebol skontrolovaný a zatiaľ je v overovaní článkov. Článkov je v poslednom čase veľa, takže treba byť trpezlivý. Ak chceš, aby tvoj článok videli aj ostatní hneď, ako ho založíš, vytvor si zložku "Shrnutí" a tam si môžeš na svoje kapitoly pridávať odkazy.
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. Jsem přispěvatel a mám dopsaný a uložený článek v administrativě a mám zaškrtnutý okénko článek je hotov ale pořád mi nevyšel nevíte jde dělám chybu nebo co s tím mám dělat? Předem děkuju za odpověď ;))
Kristyn124, moc děkuji za pochvalu a za názor... Jelikož mi už pár lidí, že Holka z ulice by byla lepší, tak se pustím do ní...
Děkuji za tvou důvěru, kterou do mě vkládáš...
Sharken :
Dívka z ulice by mohlo být v tvém pojetí dobře napsáno.. Píšeš suprově.. hrozně dobře se mi to čte! :)
Ahoj,
potřebovala bych poradit... O čem byste chtěli spíše číst... O mořské panně nebo o dívce z ulice?
Chtěla bych požádat o tu složku na obrázky... Děkuji...
Poprosila bych o složku....
Můj velmi dobrý přítel zprovozňuje stránky s povídkami... Jedná se čistě o web... Šířím tedy jeho dílo dál a pokud byste měli zájem, podívejte se, zkuste přispět anebo přehlédněte... Stránky jsou zatím ve zkušebním provozu...
http://rajpovidek.cz/
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!