Diskuse pro článek Fórum:
Ahoj chci se zeptat, jak vytvořím Povidky od....
Moje kamarádka má např. Povídky od Shadow3.
Já nevim, jak to udělat. Předem děkuji za odpověď.
Ahoj, chcela by som poprosiť o zmazanie celých poviedok Iný osud, Žijem v predstavách a (Ne)Obyčajné. Ďakujem...
Ahoj, chtěla bych poprosit o smazání mých povídek Cruelty of love a Osud Hiswë je v jejich rukou. Kompletně to chci přepracovat a propracovat, až budu mít více času, děkuji.
Eris: Nevyšli, lebo nebol čas na opravovanie. Nikol mala veľa roboty a momentálne je na české sama, tak prosím strpenie
Ahojky, chtěla bych se zeptat: Mám dopsané dvě kapitoly, zaškrtnuto 'Článek je hotov', ale ještě nevyšel. Tak nevím, co s tím mám dělat. POvídka se jmenuje The mysterious world, kapitola 8 a 9. Děkuji za odpověď
Ahoj, chcela by som poprosiť o zmazanie môjho článku Banda.
Ďakujem.
Ahoj, dal by sa zmazať môj článok Parasite - 1. kapitola aj keď ešte nie je publikovaný? Ak by sa dal, prosím o zmazanie toho článku. Ďakujem
Ahoj, chtěla bych poprosit o smazání mé povídky Protiklad lásky, nechci v ní pokračovat - chybí inspirace. Děkuji moc.
Ahoj,
chtěla bych poprosit o smazání mé povídky; Rozdílní, přesto spolu... Ačkoli o inspiraci nemám nouzi, nemyslím si, že bych v ní chtěla pokračovat...
Tahle povídka se mi nelíbí a přestala mě bavit. Vím, že je to chabý důvod, který zní strašně... namyšleně? Neznám správné slovo.
Předem děkuji...
Ahoj, chcela by som poprosiť o zmazanie poviedky Môj brat Mesiac (došla mi inšpirácia a už ani nechcem pokračovať). Ďakujem
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!