Diskuse pro článek Fórum:
PartyPoison: Niet za čo, ale ja dúfam, že už sa žiadny problém nevyskytne.
LynVonNightlight: To je jedno, možná jsem blbě koukala, nebo už fakt nevím.
Myslím, že nemá cenu to nějak řešit, protože se jenom těžko dopátráme toho, co se před cca týdnem stalo.
Takže až přidám další povídku, uvidíme, zda se mi zobrazí na hlavní straně a kdyby byl opět problém, dám co nejdřív vědět, aby se to dalo kdyžtak nějak řešit.
Chci poděkovat za tvou ochotu řešit "problém", konečně jsem se dočkala nějaké odpovědi. Díky moc.
PartyPoison: Hmm, to nechápem, ale teraz som si to aj vyhľadala v archíve a všetko tam skontrolovala. "Publikovať na hlavnej stránke" je zaškrtnutá, takže musela byť publikovaná, zatiaľ s tým nikto nemal problém.
LynVonNightlight: Ano přesně tuhle básničku jsem měla na mysli.
A ano, zobrazila se na mém profilu, v rubrice "Básničky" taky, ale když jsem toho 5.2. po 13:00 (kdy měla být zveřejněna) koukala na hlavní stránku, tak tady nebyla. Jde mi o to, zda se na hlavní stránce zobrazují VŠECHNA díla.
Jinak děkuju za odpověď.
PartyPoison: Neviem, či išlo o básničku "Ukradená duše", a pokiaľ áno, tak tá publikovaná bola, máš ju aj v profile a je aj medzi básničkami zobrazená. Bola publikovaná ešte 15. 2. o 13:00. A pokiaľ si myslela na inú básničku, tak mi sem prosím napíš názov a ja sa na to pozriem do archívu.
Mohl by mi někdo zasvěcený vysvětlit princip zveřejňování povídek na hlavní stránce? Protože mi 5.2.2011 měla vyjít poezie, ale na titulní stránce se vůbec nezobrazila. Psala jsem už do pravidel a stále se mi nedostalo žádné odpovědi. Na stmivani.eu se přispěvatelé dělí ještě na OP, ale tady jsem nic takového nenašla, takže bych ráda věděla, jak to tedy je.
A jestli má vůbec cenu něco sem přidávat, když si to nikdo nepřečte, protože se o článku nikdo nedozví.
Děkuju za odpověď.
LynVonNightlight: povíku povídky od Celesty
Celesta: Čo potrebuješ zmazať?
Ahoj,
nevíte někdo, kde se žádá o smazání článku?
Až se na ni dostane. Musíme se prokousat nehotovými články, kterých se teď nějak moc vyrojilo.
Proto: Nevkládejte povídky, které nejsou hotové. Pokud to půjde tak dál, budeme je po 14 dnech mazat, ne až po měsíci.
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!