Diskuse pro článek Fórum:
Prepáčte, že sa pýtam znovu ale...: obrázok viem uložiť ale kam???
Lyn, Mystery: díky oběma. Pokusím se o to. Síce sem ještě nenapsala článek ale... no to je na dlouho/ Ďakujem obom. Pokusím sa o to. Síce som ešte nenapísala článok ale... no to je na dlho.
Ups, Lyn byla rychlejší.
No, Mijo, ono to většinou nejde. Bylo by dobrý, až ti dají práva, aby sis do galerie nahrála obrázek, který se ti líbí a až pak si ho nastavila jako avatar.
Jestli ale myslíš obrázek k článku, tak ten jednoduše nahraješ do galerky, zkopíruješ link a pak ho vložíš do kolonky perex obrázku.
Mija: Iba si skopíruj adresu obrázka a vlož ju do "perex obrázek" ja ti to potom uložím do galérie a napíšem, čo tam máš zadávať.
.. nie že by som to nevedela, ale akosik mi to nejde
A naozaj by som chcela vedieť prečo a ako to opraviť.
otázka: asi som trochu vedľa, ale tu nedokážem dať obrázok... nehelpne niekto?
Ten obrázok na začiatku, hlavičke, stránky je krásny. Naozaj dobre sa naň pozerá.
Em*- Na tejto stránke je veľa ľudí, ktorí radi píšu poviedky, preto ich je tu toľko, samozrejme, že aj admini prispievajú svojim príbehom. :D
Zdravím autory těchto stránek a chtěla bych se na něco zeptat :) Zatím jsem Váš blog jen tak zběžně prohlédla, ale ohromilo mě kolik tu máte příběhů na pokračování :) A celkově máte blog pěkný! Jenom by mě zajímalo, to všechny ty příběhy vymýšlíte Vy? Jestli ano, máte mou poklonu ;)
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!