Diskuse pro článek Fórum:
Mozem požiadať o práva prispievatela ??
LynVonNightlight: Děkuju
WeeDee: Tvoj článok sa bude zobrazovať, keď ho nejaký z adminov dá publikovať. Momentálne je v sekcii opráv článkov. Takže prejde úpravami, český admin ti napíše, akých chýb by si sa mala nabudúce vyvarovať a pod. Väčšinou to trvá dva - tri dni, podľa toho, koľko tam toho je. Ale ak si chceš článok zobraziť, nájdeš si ho v "Moje články" - Administrace. :D:D
http://ourstories.stmivani.eu/6-na-pokracovani/cerna-ruze-prolog/
Napsala jsem článek, ale nikde se nezobrazuje, ani na mém profilu, je u něj napsáno 'nepublikováno'. Jsem tu nová a moc nevím, jak to tu chodí, může mi to někdo vysvětlit, prosím? Děkuju
Ahoj,
Chci se zeptat, zda by bylo možné, abych na tyto stránky mohla přidávat své povídky? Děkuji za odpověď.
Chtěla jsem se zeptat, jestli tady může mít nějaká povídka stejný název, jako na stm.eu. Děkuju za odpověď.
Casandra: Připadá mi předčasné nechat si mazat účet. Nechej si ho v záloze, až budeš mít zase čas.
Ahojky, už nemám moc času na psaní, a tedy ani na komentování ostatních, což si myslím je docela důležité, chci-li být taky komentována a proto bych se chtěla zeptat, jestli jde smazat účet??
Díky Casandra
8patrisa8: Jsou úžasný =) =) =) =) =). Mirror píše opravdu skvěle =) =) =).
co si mylite o poviedkach mirrorgirl454?
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!