OurStories.cz ~ naše povídky - Fórum » Fórum

Diskuse pro článek Fórum:

260. GeliaJanes přispěvatel
23.03.2011 [17:49]

GeliaJanesNo.. kým som toto našla. Emoticon Iba som chcela vedieť, či môžeme mať rozpísané dve poviedky? Vopred ďakujem za odpoveď. Gelia.

259. LynVonNightlight přispěvatel
22.03.2011 [18:59]

LynVonNightlightLoveRain: Ani sfilmovali, ale bolo to podľa mňa o ničom a aj kniha prvá je trochu taká, že pochybujem či by ti náruživých fanatikov dievčeských románov bavilo, ale dvojka a trojka patria jednoznačne medzi najlepšie knihy, čo som kedy čítala a to ich bolo dosť.

258. LoveRain přispěvatel
22.03.2011 [18:50]

LoveRainLyn, na Nesmrtelné máme úplně stejný názor. O první knížce jsem četla na blogu asi dva měsíce před jejím vydáním a nemohla jsem se dočkat, až si ji pořídím. Příběh se mi zdál opravdu zajímavý. Jenže počáteční nadšení mi vydrželo asi pár minut, co jsem knížku otevřela. Přítomný čas byl jenom začátek, styl mě rozsekal úplně. Další díl už si asi nepořídím...
A na Fallen se podívám, zatím jsem se s nimi nesetkala, ale brzy to napravím Emoticon Díky za radu.
Jo a Temné hmoty - Zlatý kompas zfilmovali, že?

257. LoveRain přispěvatel
22.03.2011 [18:38]

LoveRainMillie, taky děkuju za tip. Bohyně vyšla někdy teď, nebo už je delší dobu v knihkupectvích? Podle popisu vypadá kniha velmi dobře. Rozhodně se mrknu Emoticon
Bratrstvo jsem četla, nemůžu se dočkat, až vyjde další díl. Četla jsem kus fandovského překladu a rozhodně se máme na co těšit.
Emoticon Evernight, Školu noci jsem taky shltla, ale k Pravé krvi jsem se nedopracovala. Nevím, jak se vidím dřív seriál než si přečtu knihu, mám pak tendenci všechno srovnávat a v konečné fázi si nevychutnám ani knihu, ani natočenou verzi. Ale o Zlodějce knih jsem zatím neslyšela... na tu se taky podívám. Emoticon

256. LoveRain přispěvatel
22.03.2011 [18:31]

LoveRainTak to se, Leno, začínám docela dost těšit. A je docela divné, že jsem o celé sérii zatím ještě neslyšela, když je tak populární, ale ono se není ani čemu divit, když do žánru fantasy jsem spadla po celkem nedávno - a rovnou po hlavě. Ještě jsem nečetla ani Tolkiena, ale zase tak neposkvrněná, co se týče Pána prstenů nejsem, viděla jsem zatím aspoň filmy.
Snad HBO nesklame očekávání a dají si záležet. Emoticon

255. LynVonNightlight přispěvatel
22.03.2011 [18:16]

LynVonNightlightLoveRain: Pád je kniha zo série Fallen http://nd03.jxs.cz/558/970/cff70a3cd3_66751836_o2.jpg
Je to o padlých anjeloch... dosť to malo spoločného s knihou od Alison Noel: Nesmrteľní, ktorá mala dobrý dej, ale autorka si to podľa mňa parádne pokazila tým štýlom písania. Teraz nehovorím o písaní v prítomnom čase, ktorý mne fakt lezie na nervy, ale pripadalo mi to možno až príliš detinské a pubertiacky napísané - naivné. Kým som si čo to nepozrela o autorke na nete, myslela som si, že tá čo to napísala má hádam štrnásť rokov, ale potom som skoro odpadla, lebo som zistila, že tá ženská má tridsať.

Pád je rozhodne lepší ako Nesmrteľní, obidve sú rovnaké v tom, že tam išlo o reinkarnáciu jednej postavy do viacerých životov, ktorá bola prekliata kvôli láske.
A Temné hmoty patria tiež k fantasy žánru... ja tie knihy milujem, ale nwm, či si skôr na dievčenské fantasy alebo berieš aj také dobrodružné... sú to vlastne Zlatý kompas, Magický nôž a Jantárový ďalekohlad v jednom... veľmi pekné knihy, koniec som ešte rok oplakávala inak :D fakt super... určite si o tom nepočula? Podľa mňa je to dosť známa séria.

254. MillieFarglot admin
22.03.2011 [17:44]

MillieFarglotLoveRain: Teraz čítam nejakú knihu a volá sa Bohyňa v domácnosti od Sophie Kinsellovej. Je to o nejakej právničke, ktorá urobí chybu a náhodou sa dostane do domu, kde hľadajú pracovnú silu. Vážne to je dobré! :)

Z kníh, ktoré som už čítala, sú výborné: Škola noci, Evernight, Zlodejka kníh, Mŕtvi do súmraku (pravá krv), od Allyson Noel - séria Nesmrteľní, Bratstvo čiernej dýky, knihy od Sherilyn Kenyonovej, Nech vojde ten pravý...
Emoticon

253. LoveRain přispěvatel
22.03.2011 [17:41]

LoveRainLyn, vlastně jsem to já, kdo shání něco ke čtení, ale to je vedlejší. Emoticon
Evernight i Mediátor jsem četla. Obě série se mi líbí, i když Mediátor asi přece jen o trošku víc. I když Evernight je díl od dílu čím dál tím zajímavější. Ale Pád a Temné hmoty - o tom jsem zatím ještě neslyšela. O čem tak přibližně jsou? Emoticon

252. LoveRain přispěvatel
22.03.2011 [17:36]

LoveRainseriál, jo? Tak to musí mít opravdu úspěch. Netušila jsem, že to má tolik dílů - na netu jsem našla jen zmínku o dvou. Díky za info Emoticon

251. LynVonNightlight přispěvatel
22.03.2011 [17:22]

LynVonNightlightLena: Evernight, Mediator, Pád, Temné hmoty trilógia... teda ak si ešte nečítala. Ale myslím, že tie prvé dve mi si dala. Mediator má šesť kníh a je od Meg Cabotovej, ktorá píše úžasne a táto kniha je o to lepšia, že je o duchoch... a Evernight je tiež v pohode. Síce som ešte len niekde v strede, lebo nestíham, ale páči sa mi to. Emoticon Emoticon

« Předchozí  1 ... 114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124 ... 144   Další »

Přidat komentář:

Nick:

Text:

[.smile22.gif./] [.smile25.gif./] [.smile10.gif./] [.smile17.gif./] [.smile19.gif./] [.smile08.gif./] [.smile06.gif./] [.smile01.gif./] [.smile34.gif./] [.smile33.gif./] [.smile41.gif./] [.smile18.gif./] [.smile16.gif./] [.smile11.gif./] [.smile24.gif./] [.smile23.gif./] [.smile40.gif./] [.smile32.gif./] [.smile35.gif./] [.smile07.gif./] [.smile09.gif./] [.smile38.gif./] [.smile36.gif./] [.smile31.gif./] [.smile04.gif./] [.smile03.gif./] [.smile12.gif./] [.smile15.gif./] [.smile20.gif./] [.smile27.gif./] [.smile29.gif./] [.smile02.gif./] [.smile05.gif./] [.smile30.gif./] [.smile37.gif./] [.smile39.gif./] [.smile42.gif./] [.smile28.gif./] [.smile26.gif./] [.smile21.gif./] [.smile14.gif./] [.smile13.gif./]

Uživatel:
Heslo:
Nemáte účet?

Stmívání.eu

...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře

Kdo je tu z členů? Klikni!