Diskuse pro článek Fórum:
Ahojky, chtěla bych poprostit o smazání děl Pomsta 1. díl, obě části 2. dílu i 3. díl z důvodu úpravy. Děkuji moc
Ahoj, mohla bych požádat o smazání článků: Odkaz nemrtvých: Ticho mysli - 2. kapitola - nedokončeno a Upíří deníky: Vše je jinak - 1. kapitola? Mockrát Vám předem děkuju.
Daisy94: Články sa publikujú každú hodinu od ôsmej do ôsmej, ale niekedy to môže trvať dlhšie, lebo slovenskí ani českí admini nesedia v kuse pred počítačom a nečakajú na nový článok, takže treba trpezlivosť.
A tvoja druhá kapitola ešte čaká v overovaní článkov.
Kdy bude publikovovaná moje další kapitola, je nějaké pravidlo, jak se to publikuje?
GeliaJanes: Tak to potom tak isto, ale nedáte to do "Perexy s názvami článku" ale do "Obrázky, Obrázky" a necháte pôvodnú veľkosť. to by sa už potom malo dať ľahko. Otvoríte si ten obrázok a skopírujete si URL adresu (hádam viete, čo to je) a v článku už je, že "pridať obrázok" v hornej lište. Tam iba URL nahráte a je to.
LynVonNightlight: To ide tak dať aj do článku? Ja som myslela, že iba ako obrázok poviedky.
Gelia Janes: Obrázky --> Nahrať obrázok --> Dáte tam popis + Galérie - Perexy s názvami článku --> Zmeniť výšku na, do prázdneho rámčeka dáte "1OO" px, je to aj v zátvorke --> dáte uložiť.
Potom nájdete obrázok v "Perexy s názvy článku", keby ste sa tam nevedli dostať, ozvite sa, napíšem vám potom, čo si dáte do okienka " perex obrázek" v článku, aby vám obrázok zobrazovalo.
A... ešte sa môžem/e spýtať, ako vložiť obrázok? Lebo ten obrázok máme iba v počítači. A nie na internete
LynVonNightlight: Aha, tak ďakujeme.
GeliaJanes: Môžete ich mať, koľko chcete, ale články prikladajte už hotové, prosím. V vašom prípade by bolo ideálne vytvoriť si zhrnutie, ak neviete, čo to je, čeknite mi do profilu tam to mám "poviedky od Lyn_von_nightlight" je to vlastne zoznam a čitateľ sa potom lepšie vyzná vo vašej tvorbe.
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!