Diskuse pro článek Fórum:
Lussy: Pred vetu, ktorú chceš na ďalšiom riadku daj <br>
Zobáčik sa robí "alt" + "?".
To sú tagy. Tento nemá pár, ale napríklad k <p> by si musela dať ešte aj nakoniec </p>, lebo by ti to nešlo. Rovnako je to aj s farebným textom, ale tam je to trochu zložitejšie. Na nete si treba nájsť html farby a s tým.
Ahoj!
Vážně netuším, jak děláte, že máte v perexu enter. Já ho tam dávám a stejně potom, když se chci podívat na stránce, tak je to u sebe. Vážně si nevím rady...
Ahoj,
prosím mohla bych poprosit o smazání povídky Dimitrij and me? Všechny 3. díly... Děkuji.
AnnieMaryCullen: Tvoja poviedka bude publikovaná 22. 4. o 17:00 hod.
AnnieMaryCullen: Tvoja poviedka sa bude zobrazovať, ale ešte nebola schválená administrátormi. A ty si dostala práva prispievateľa.
Administrátor ti článok musí opraviť a schváliť, až potom bude vydaný.
Ahoj, Dnes jsem dostala práva administrátora(divný slovo) a napsala povídku přesně podle návodu, ale nezobrazuje se na hlavní stránce ani na mém profilu, jak to?
Ahojky.
Sory, že ruším, ale... Chcela by som vymazať pár mojich diel (zaklínači anjelov - prvý prológ; Keď sa dobro a zlo zamilujú - 1. kapitola). Mohli by ste ich prosím vymazať? Ďakujem.
Prepáčte, že ruším, ale približne ako dlho vám trvá, kým zverejníte článok? Na jeden už čakám 3 dni.
No... a som tu znova. Našťastie teraz kvôli niečomu inému.Môžemm poprosiť o vymazanie článku: Nekonečná vojna - prológ a prvá kapitola a dieťa smrti??? Prosím... Janes
P.S.: Segra to už písať asi nebude, keďže si tu dala trinásty element, takže... A ja asi diea smrti už písať, nebudem, keďže sa mi ten stred zdá trápny (po tom, čo som si to až teraz prečítala).
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!