Diskuse pro článek Fórum:
ada: Povídky o Anitě Blake se tu zatím nevyskytly.
adel99: Ta ankete nebyla o vzniku podobné stránky, ale o založení rubriky s tématem The Vampire Diaries tady na stránkách.
Ahoj chtěla bych se zeptat. Minule jsme tu měli anketu, jestli bysme chtěli taky podobnou stránku o Vampire diaries. Chtěla bych se tedy zeptat jestli vznikne já bych ji dost ocenila.
Děkuji předem za odpověd.
chcem sa opýtať, či tu nie su nejaké poviedky o Anite Blake?
Můžu se zeptát - chci smazat všechny moje povídky na tomhle serveru, abych mohla začít úplně od začátku, jen nevím, jak je odstranit.
Hoj, máte někdo přehled, jak dlouho tu obvykle trvá zveřejnění povídek? Prvních pár jsem měla schválených do dne nebo dvou, ale s jednou tu čekám už tři dny.
Nechci nikoho honit - vždyť jsou prázdniny, ale stejně mě to docela zajímá.
Musím říct, admini, že nové záhlaví mě celkem zaskočilo. Rozhodně byla změna potřeba, ale doufám, že za pár týdnů přejdou ourstories k záhlaví původnímu, které podle mého se strukturou stránek ladilo více a také více vynikalo. Není to ale špatné z ohledu na český i slovenský text.
Ale to je pouze osobní názor.
Afrodita: Ráda bych s tebou něco napsala
. Ještě to proberem, ale byla bych radši, kdybys mi napsala na e-mail (mám ho v profilu), protože icq nemám.
patulka13: Samozřejmě, sem můžeš vkládat všechno, co tě napadne, kromě stmívání.
Ahoj :)
Chtěla jsem se zeptat, jestli sem můžu přidávat tvorbu, kde se nevyskytují žádní upíři, vlkodlaci a jiné mýtické věci (čarodějové, čarodějky, víly, atd.). Vlastně jestli sem můžu přidat něco, kde není nic mýtického, jenom nějaký obyčejný příběh? Předem dík za odpověď :)
Přidat komentář:
- The Betrayal's Price - Prolog
- Budu tam
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!